زنی با مصرف جیوه نقره ای چگالی 14 15 در غذا همسر خود را مسموم کرد

این نقشه توزیع جهانی دسته خطر جیوه نقره ای چگالی 14 15 از آلودگی پستانداران دریایی، کوسه ها و متحدان را نشان می دهد.

جمعیت های در معرض خطر بیشتر شامل زنان در سنین باروری، زنان باردار یا شیرده، نوزادان شیرده و کودکان خردسال هستند.

شواهد قانع کننده ای از پیامدهای عصبی/عصبی رشدی نامطلوب در نوزادان و کودکان خردسال مرتبط با قرار گرفتن در معرض متیل جیوه در طول رشد جنین به دلیل مصرف ماهی مادر در دوران بارداری مشاهده شده است.

شواهد احتمالی برای آسیب قلبی عروقی و سایر اثرات نامطلوب (به عنوان مثال، اثرات ایمنی و تولید مثل) مرتبط با قرار گرفتن در معرض متیل جیوه نیز مستند شده است.

با این حال، شواهد قانع کننده ای از پیامدهای مفید سلامتی ناشی از مصرف ماهی نیز وجود دارد.

این مزایا شامل کاهش خطر مرگ قلبی و بهبود رشد عصبی در نوزادان و کودکان خردسال در هنگام مصرف ماهی توسط مادر قبل و در طول بارداری است.

ویژگی‌های سلامتی ماهی احتمالاً تا حد زیادی به دلیل اسیدهای چرب غیراشباع با زنجیره بلند n-3 (LCn3PUFAs) است.

ماهی همچنین حاوی مواد مغذی دیگری (به عنوان مثال پروتئین، سلنیوم، ید، ویتامین D، کولین و تورین) است که ممکن است به مزایای سلامتی کمک کند.

اثرات سلامتی مصرف ماهی ممکن است بیشتر از مجموع اجزای تشکیل دهنده آنها باشد.

در شصت و یکمین نشست خود، کمیته مشترک FAO-WHO در مورد افزودنی‌های غذایی، مصرف هفتگی قابل تحمل موقت (PTWI) 1.6 میکروگرم بر کیلوگرم وزن بدن را ایجاد کرد.

سطح مرجع بر اساس اطلاعات قبلی به دست آمده از مطالعات اپیدمیولوژیک در مورد اثرات احتمالی قرار گرفتن در معرض متیل جیوه قبل از تولد بر رشد عصبی کودک ایجاد و تأیید شد.

توسعه عصبی به عنوان حساس ترین پیامد سلامتی و رشد در رحم حساس ترین دوره قرار گرفتن در معرض در نظر گرفته شد.

محاسبه PTWI بر اساس سطح دوز معیار / سطح بدون اثر مشاهده‌شده 14 میلی‌گرم بر کیلوگرم برای غلظت‌های جیوه در موهای مادر در مطالعات اثرات رشد عصبی در گروه‌هایی از کودکان از جزایر فارو و سیشل بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.