افت فشار خون گزارش شده است که چای دم داده شد در قوری چینی فلر اثر کاهش فشار خون دارد. ژاپن گزارش داد که تیانین، اسید آمینه منحصر به فرد موجود در چای، می تواند با فعال کردن نورون های دوپامینرژیک، از افزایش فشار خون جلوگیری کند.
در اینجا، همچنین مشخص شد که کافئین و کاتچین موجود در چای میتوانند دیوارههای رگهای خونی را شل کنند، قطر موثر رگهای خونی را افزایش دهند و فشار خون را از طریق گشاد شدن عروق کاهش دهند.
Lou Fuqing کشور من دریافت که رنگدانه چای دارای خاصیت ضد انعقادی قابل توجهی است، فیبرینولیز را تقویت می کند، از چسبندگی و تجمع پلاکت ها جلوگیری می کند و از تکثیر سلول های ماهیچه صاف شریانی جلوگیری می کند. اثر کاهش فشار خون
هیپوگلیسمی
کمپلکس پلی ساکارید چای موجود در چای سیاه جزء اصلی کاهش قند خون است.
کمپلکس پلی ساکارید چای را معمولاً پلی ساکارید چای می نامند که نوعی مخلوط با ترکیب پیچیده و تغییرات زیاد است.
نتایج حاصل از تعیین محتوای پلی ساکارید چای در چند نوع چای نشان می دهد که چای سیاه دارای بیشترین میزان پلی ساکارید چای بوده و ترکیبات آن نسبت به سایر چای ها فعال تر است و به دلیل تاثیر زنجیره های قندی و زنجیره های پپتیدی با طول نسبتا کوتاه است.
زنجیرههای پپتیدی کوتاه و زنجیرههای پپتیدی طولانیتر جذب آسانتری دارند و فعالیت بیولوژیکی قویتری دارند، شاید به همین دلیل است که چای تخمیر شده، بهویژه پلیساکاریدهای چای سیاه، اثر هیپوگلیسمی عالی دارند. یکی از دلایل دیگر چایها است.
استریلیزاسیون و ضد التهاب
ترکیبات اصلی رنگ سوپ چای سیاه تافلاوین و تیاروبیگین هستند.
مطالعات نشان داده است که تافلاوین ها نه تنها یک پاک کننده و آنتی اکسیدان موثر رادیکال های آزاد هستند، بلکه اثرات ضد باکتریایی آشکاری بر روی باسیلوس بوتولینوم، انتروباکتریاسه، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس کپسولاتوس و باسیلوس سرئوس دارند.
علاوه بر این، تافلاوین ها اثر مهاری خاصی بر تهاجم ویروس آنفولانزا و عفونت روتاویروس و انتروویروس دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.