گوشت بلدرچین در کشتارگاه و تخم بلدرچین سرشار از لسیتین و سفالین هستند که از مواد مغذی ضروری برای فعالیت های عصبی سطح بالا هستند و تاثیری در تقویت مغز دارند. ت
خم بلدرچین همچنین حاوی موادی مانند روتین است که می تواند فشار خون را کاهش دهد و برای بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی مقوی ایده آل است.
بلدرچین معروف به پرنده بلدرچین، بلدرچین وان، بلدرچین گندم سیاه در دوران باستان.
به قول معروف: «اگر می خواهی پرنده بخوری بلدرچین بشمار». گوشت بلدرچین لطیف و معطر است، معطر است اما چرب نیست و همیشه به عنوان درجه برتر پرندگان وحشی ذکر شده است.
در اوایل دوره بهار و پاییز و دوره کشورهای متخاصم، گوشت بلدرچین به عنوان یک خوراکی نادر مورد استفاده قرار می گرفت و در اعیاد بزرگان دربار ظاهر می شد.
در حال حاضر حدود 60 نوع غذا با گوشت بلدرچین، تخم مرغ، جگر، کمر، استخوان، پنجه و غیره پخته می شود که مورد پسند مهمانان داخل و خارج کشور است.
گوشت بلدرچین نه تنها طعم بهتری نسبت به مرغ دارد، بلکه ارزش غذایی و دارویی بهتری نسبت به مرغ دارد، میزان پروتئین موجود در گوشت آن می تواند تا 24.3 درصد باشد و همچنین حاوی انواع نمک های معدنی، لسیتین، هورمون ها و انواع مختلف است.
اسیدهای آمینه ضروری برای بدن انسان گوشت بلدرچین به عنوان یک غذای پر پروتئین، کم چرب و کم کلسترول، به ویژه برای افراد میانسال و مسن و بیماران مبتلا به فشار خون بالا و چاقی مناسب است.
ارزش غذایی تخم بلدرچین بالاتر است و در مقایسه با تخم مرغ دارای 30 درصد پروتئین، 46.1 درصد آهن، 20 درصد ویتامین B1، 83 درصد ویتامین B2 و 5.6 برابر لسیتین است. تخم بلدرچین همچنین حاوی موادی مانند ویتامین P و عنصر ضد فشار خون روتین است.
بلدرچین یک مقوی ایده آل برای افراد است و بیشتر افراد می توانند آن را بخورند که خوشمزه و مغذی است. آیا اکنون ارزش غذایی بلدرچین را می دانید؟ آیا آنقدر گرسنه هستید که دهانتان آب می زند؟
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.